Perinnemestarin Remonttikirja

23,00 €
Sisältää alv:n

Perinnemestari Hannu Rinteen kirja, Remonttikirja, on runsaalla kuvituksella täytetty ohje- ja vinkkikirja kaikille vanhaa taloa kunnostaville.

Määrä
Toimitusaika: Tilaustuote

Haaveiletko kunnostettavasta talosta? Haluaisitko oppia erinomaisiksi havaittuja rakennustapoja? Osaatko korjata vanhaa rakennusta tavalla, joka varmistaa sen säilymisen tulevillekin sukupolville?

Syksyllä 2009 esitetty ja kesällä 2010 uusittu televisiosarja Perinnemestari käsitteli suomalaista rakentamista ja sen perinteitä innostavasti ja käytännönläheisesti. Mukana on useita hirsi- ja rintamamiestaloja 1800-luvun lopulta 1950-luvulle eri puolilta Suomea. Vanhaa voi korjata monella tavalla. Kohteiden kunnostuksen kautta kirjassa kerrotaan korjausrakentamisen yleisistä periaatteista ja annetaan tärkeäitä vinkkejä monien yksityiskohtien kunnostamisesta.

Työkuvissa ja piirroksissa paneudutaan puurakenteisten vanhojen talojen kunnostukseen aina perustuksista ilmastointiin ja tapetinvalintaan saakka. Kirjassa ei saarnata yhden ainoan oikean korjaustavan puolesta, vaan annetaan runsaasti tietoa niille, jotka punnitsevat eri vaihtoehtojen toimivuutta ja kustannuksia.

Kirja on jaettu kuuteen lukuun ja jokaisessa vieraillaan myös tavallisessa kodissa ja kuullaan kuinka vanhaa taloa on kunnostettu perinteitä kunnioittaen. Luvut päättää konservaattori (AMK) Wilma Patomäen perinnerakentamisen ammattilaisen näkökulmasta kirjoitettu kommenttiteksti.

- 208 sivua

- Runsas kuvitus

- Kovakantinen kirja

- Ilmestynyt 27.9.2010

8104

Tilausviitteet

 

Asioiminen on turvallista, kaikki tietoliikenne on salattua.

 

Toimitustapoina nouto, postipaketti ja matkahuolto

 

Kuluttaja-asiakkailla lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.