Perinnemestarin Remonttikirja

23,00 €
Inkl. moms

Perinnemestaris, traditions-/byggnadsvårdmästarens, Remonttikirja (Remontboken) är en rikt illustrerad bok fylld med nyttiga råd för alla som renoverar gamla hus.

Boken är på finska.

Kvantitet
Toimitusaika: Tillfälligt slut

Drömmer du om ett hus som behöver renovering? Skulle du vilja lära byggnadsmetoder som har bevisat sig genom tiderna? Kan du renovera en gammal byggnad så, att den kommer att bevaras till kommande generationer?

På hösten 2009 uppvisad och på sommaren 2010 förnyade televisionserien Perinnemestari behandlade finskt bygge och dess traditioner på ett inspirerande och praktiskt sätt. I programmet visades flera stock- och frontmannahus allt från slutet av 1800-talet till 1950-talet överallt i Finland. Gammalt kan renoveras på flera olika sätt.

I arbetsbilderna och ritningarna fördjupar man sig i renovering av trädbyggnader allt från grunden, ventilation och ända till val av tapet. Boken predikar inte för bara en enda rätta sätt att renovera, utan ger mycket information för dem, som funderar mellan olika sätt att göra via funktionalitet och kostnader.

Boken är delad i sex kapittel och i varje besöker man ett vanligt hem och hör hur det gamla huset har renoverats genom att traditioner har respekterats. I slutet av varje kapittel finns en skriven kommentar av byggnadsvård profsen Wilma Patomäki, konservator (YH).

- 208 sidor

- Rik illustrering

- Hårdpärmig bok

- Utkommen 27.9.2010

8104

Särskilda referenser

 

Användningen av servicen är tryggt , allt datatrafiken är skyddat.

 

Leveranser med postpaket och busspaket eller avhämtning från butiken. 

 

Konsumenter har lagligt tillrätt att returnera oanvända produkter.