Kesämökki boken

32,50 €
Inkl. moms
  • Kesämökkikirja

Perinnemestaris, traditions-byggnadsvårdmästarens, Hannu Rinnes Kesämökki (sommarstuga) bok berättar om sommarstugans renovering för både sommar- och vintersäsong.

Boken är på finska.

Kvantitet
Toimitusaika: 3-5 Vardagar

Hur renovera det gamla mormorsstugan eller en brädbyggd veckoslutsstuga genom att respektera det originella byggsättet och -stilen? Hus som renoverats med Perinnemestaris råd ser efteråt ut som att de hör till i sin omgivning, deras struktur andas och materialen är naturenliga.

Sommarstugan är ett löfte om sysslolöshet, sol och natur. För årtionden har man semestrat på stugan under sommaren, men allt fler finländare vill slippa till landet året om och göra sommarstugan till hem nr. två. I bokens renoveringsråd tar man också i iakttagelse stugans vinteranvändning.

Stugans renovering gås igenom från stengrunden till yttertaket; hur måla, tapetsera, glasa, mura osv. Om hustekniken berättas om hur värme, vattensystem, ventilation och elektricitet görs funktionsenligt till ett gammalt hus. Perinnemestari ger också råd gällande avloppsvattenförordnings kraven och guidar till allt från hur bygga en stenterass till klippning av säv.

- 272 sidor

- Hårdpärmad bok

- På finska

8108
1 Produkt

Särskilda referenser

 

Användningen av servicen är tryggt , allt datatrafiken är skyddat.

 

Leveranser med postpaket och busspaket eller avhämtning från butiken. 

 

Konsumenter har lagligt tillrätt att returnera oanvända produkter.