Rintamamiestalo boken

34,00 €
Inkl. moms
Rintamamiestalo
  • Rintamamiestalo

Perinnemestari, traditions-/byggnadsvårdmästare, Hannu Rinnes bok Rintamamiestalo (frontmannahus) är för alla som funderar att skaffa en tidstypisk frontmannahus eller för någon som behöver renovera en sådan.

Boken är på finska.

Kvantitet
Toimitusaika: 3-5 Vardagar

En frontmannahus är en klassiker. Byggd på plats. Själv byggt. Byggt ordentligt. Efter andra världskriget byggdes det nästan 300 000 likartade hus, men var och en blev individuell, någons hem.

Nu, tiotals år senare, är största delen av dessa hus ännu upprätta, men i behov av renovering. Det långvedramiga huset är byggd av simpla delar och dess renovering är inte svårt. Men med fela material och byggsätt kan man förstöra huset. Perinnemestaris rintamamiestalo boken berättar om hur man renoverar den återuppbyggnadstidiga typhuset på ett hälsosamt sätt genom att följa de originella byggsättet. Remontet genomgås från kellaren till vinden; kalkmålning, fönsterrenovering, rörläggning, ytterligare isolering osv. Tips om tapetsering, inredning och köksdesign. 

Efter att du läst boken, förstår du det gamla huset, dess historia och byggnadsfysik, vilket lättar dig att göra en lyckad renovering. Och alltid behöver man inte renovera, ibland är det bättre att låta allting stå i sin originella form.

- 240 sidor

- Hårdpärmig bok

- Publicerad 20.3.2013

- På finska

8109
7 objekt

Särskilda referenser

 

Användningen av servicen är tryggt , allt datatrafiken är skyddat.

 

Leveranser med postpaket och busspaket eller avhämtning från butiken. 

 

Konsumenter har lagligt tillrätt att returnera oanvända produkter.