Perinnemestarin Rintamamiestalo kirja

34,00 €
Sisältää alv:n
Rintamamiestalo
  • Rintamamiestalo

Perinnemestari Hannu Rinteen kirja, Rintamamiestalo on perusteos rintamiestalosta haaveleville ja varsinkin sen remontointia ajatteleville.

Määrä
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Rintamamiestalo on klassikko. Paikalla rakennettu. Itse rakennettu. Kunnolla rakennettu. Toisen maailmansodan jälkeen Suomeen nousi lähes 300 00 samantapaista taloa, mutta jokaisesta tuli yksilö, jonkun koti.

Nyt, kymmeniä vuosia myöhemmin, suurin osa taloista on yhä pystyssä, mutta kunnostamisen tarpeessa. Rankarunkoinen talo on rakennettu yksinkertaisista osista, eikä sen korjaaminen ole vaikeaa. Toisaalta, väärillä materiaaleilla ja korjaustavoilla talon voi pilata. Perinnemestarin rintamamiestalo kertoo, kuinka jälleenrakennusajan tyyppitalo kunnostetaan terveellisesti alkuperäistä rakennustapaa seuraten. Remontti käydään läpi kellarista vintille; kalkkimaalaus, ikkunoiden kunnostaminen, putkiasennukset, lisäeristäminen jne. Vinkkejä on tapettimalleista, sisustamisesta ja keittiösuunnittelusta. 

Kirjan luettuasi ymmärrät vanhaa taloa, sen historiaa ja rakennusfysiikkaa, mikä auttaa tekemään onnistuneen remontin. Eikä remonttia tarvitse aina tehdä, joskus on parempi antaa kaiken olla alkuperäisessä asussaan.

- 240 sivua

- Kovakantinen kirja

- Julkaistu 20.3.2013

8109
3 Tuotteet

Tilausviitteet

 

Asioiminen on turvallista, kaikki tietoliikenne on salattua.

 

Toimitustapoina nouto, postipaketti ja matkahuolto

 

Kuluttaja-asiakkailla lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.