Ottosson Kittivalkoinen

6,50 €
Sisältää alv:n

Ottosson Färgmakerin Kitinvalkoinen pellavaöljymaali on aavistyksen keltaisella sävytetty valkoinen.

pakkaus
Määrä
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Lähin NCS-koodi: 0604-Y26R

Maali soveltuu niin sisä- kuin ulkomaalaukseen. Sekoita maali huolellisesti ja huolehdi hyvästä ilmanvaihdosta maalauksen aikana.

Kuivumisaika:

Maalipinnan kuivuminen kestää olosuhteista riippuen n. 2-4 vuorokautta. Sisämaalauksessa kuivumista voi nopettaa lisäämällä maaliin Ottossonin Cosirk kuivikeainetta.

Kiiltoasteen muokkaukseen:

Pellavaöljymaalin kiiltoastetta voi korottaa lisäämällä maaliin Ottossonin pellavaöljylakkaa. Lakka myös notkistaa maalia ja tekee siitä helpommin siveltävän. Lakkaa lisätään ainoastaan viimeiseen sivelyyn 5-15%.

Toinen kiiltoa korottava aine on aurinko-oksidoitu pellavaöljy. Se korottaa kiiltoastetta ja parantaa maalin UV:n sietoa. Tätä öljyä lisätään ainoastaan viimeiseen sivelyyn. Suosittelemme tätä öljyä etenkin tummempiin maalisävyihin, jolloin ne saavat upean syvän värin. Emme suosittele käytettäväksi valkoisten/vaaleiden sävyjen kanssa! Niiden kanssa saattaa ilmestyä maalin paksuuntumista!

Pellavaöljymaalin kiiltoastetta voi myös himmentää lisäämällä maaliin Le Tonkinoisin Gelomatia. Gelomatilla maalipinnasta saa eri asteisen mattapinnan, riippuen kuinka paljon sitä maaliin sekoitetaan.

Lue lisää pellavaöljymaalista ja sen käyttöturvallisuustiedot sivujemme alareunan materiaalitiedot kohdasta.

Pohjamaalaus:

Pellavaöljymaalia voit käyttää sellaisenaan suoraan purkista, eikä erillisen pohjamaalin käyttö ole välttämätöntä. Pohjamaalin voit kuitenkin helposti tehdä kahdella eri tavalla;

1. Sekoittamalla 35% väriä, 50% raakaa pellavaöljyä ja 15% tärpättiä

2. Sekoittamalla 30% väriä ja 70% raakaa pellavaöljyä

Työvälineet ja puhdistus:

Suosi pellavaöljymaalien kanssa aitoharjksisia siveltimiä. Ne nostavat ja imevät itseensä maalia hyvin. Siveltimet saa puhtaaksi tehokkaasti luontoystävällisesti pellavaöljysuovalla.

Itsesyttymis- vaara:

rätit ym. huokoiset materiaalit, joissa on pellavaöljyä, voivat syttyä itsekseen. Upota siis käyttämäsi rätit veteen käytön jälkeen ja levitä ilmavaan paikkaan kuivumaan.

1924-0,1-KITT
3 Tuotteet

Tilausviitteet

ean13
7340119508763
 

Asioiminen on turvallista, kaikki tietoliikenne on salattua.

 

Toimitustapoina nouto, postipaketti ja matkahuolto

 

Kuluttaja-asiakkailla lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.

Saatat pitää myös