Tervavihtrilli

3,90 €
Sisältää alv:n

Harmaasävyinen kevyt puulasyyri. Lämpimän harmaa sävy vähitellen esiin, kun tervan luonnollinen ruskea väri pehmenee. Rautavihtrilli sisältää puutervaa, tärpättiä sekä harmaata pigmenttiä ja antaa käsiteltävälle pinnalle sävyn joka muistuttaa rautavihtrillillä käsiteltyä pintaa.

pakkaus
Määrä
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Puuvihtrilli on puulasyyri, joka antaa kauniin, lämpimän harmaan mattasävyn ja erinomaisen puunsuojan. Puuvihtrilliä voidaan käyttää aiemmin rautavihtrillillä käsitellylle puulle sekä käsittelemättömälle ja aikaisemmin tervatulle puulle, kuten puupaneeleille, julkisivulaudoituksille, puukatoille, aidoille ja lavakauluksille.

Puuvihtrilli tunkeutuu erittäin hyvin ja se antaa puun hengittää. Se kyllästää puun hyvin ja antaa erittäin vettähylkivän pinnan. Lämminharmaa sävy tulee vähitellen esiin, kun tervan luonnollinen ruskea väri pehmenee. Ei saa käyttää pigmentoidulle puutervalle.

Maalaaminen: Sekoita huolellisesti, myös maalaamisen aikana. Muussa tapauksessa pigmentti laskeutuu purkin pohjalle ja vaarana ovat julkisivun värivaihtelut. Puuterva on luonnontuote, jonka värisävy saattaa vaihdella hieman valmistuserien välillä (katso kannen etiketti). Jos sinulla on useita tölkkejä eri etiketeillä, sekoita ne keskenään värierojen välttämiseksi. 

Maalaa lämpimällä säällä. Suositeltu lämpötilä yli 10 astetta. Terva on silloin juoksevampaa ja tunkeutuu paremmin pintaan. Harjaa pois pöly, lika ja irtomaali. Pese pois levä- ja homekasvustot. Pinnan on oltava kuiva maalatessa.

Maalaa suoraan ilman pohjamaalia. Päällemaalattavissa n. 1-2 vuorokauden kuluttua, säätilasta riippuen. Maalaa 2 kertaa parhaimman suojan ja värisävyn varmistamiseksi. Huolehdi hyvästä ilmanvaihdosta, maalaa ulkona. 

Puuvihtrilli on käyttövalmis. Ei saa ohentaa.

Väri: Harmaa, matta.

Menekki: 6-10 m2 / litra, alustasta riippuen. 

Kuivumisaika: Muutamasta päivästä useampaan viikkoon, riippuen säästä, puun höylätystä/höyläämättömästä pinnasta, puulajista, kerrospaksuudesta sekä tervan imeytymisestä alustaan.

Puhdistus: Tärpätti, sprii tai saippua/vesi.

2275-0,1
3 Tuotteet

Tilausviitteet

Lataa

Auson Tjärvitriol

Säkerhetsuttryck för Tjärvitriol

Lataa (120.88KB)

Auson Tervavihtrilli

Turvallisuustiedote Ausonin Tervavihtrillille

Lataa (120.92KB)
 

Asioiminen on turvallista, kaikki tietoliikenne on salattua.

 

Toimitustapoina nouto, postipaketti ja matkahuolto

 

Kuluttaja-asiakkailla lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.