Tietoa maksutavoista

Posti- ja bussiennakko

Posti- ja bussiennakolla maksaminen tapahtuu, kun noudatte lähetystänne Postin tai Matkahuollon toimipisteestä. Posti- ja Bussiennakkomaksu on Postin ja Matkahuollon perimä rahoituskulu.

Verkkopankki

Verkkokauppamme maksuvälittäjänä toimii Bambora AB (y-tunnus 2684814-9), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta joka on integroitu verkkokauppaamme. Tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora, Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bambora-palvelusta: https://www.bambora.com/fi/fi/online#verkkomaksaminen--maksutavat

Bambora

Bamboran kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Lasku ja osamaksu (Mash ja Jousto).

Bamboran yhteystiedot

Bambora

support@bambora.com

+358-9-31582555

Bamboran maksutavat