Tietoa maksutavoista

Posti- ja bussiennakko

Posti- ja bussiennakolla maksaminen tapahtuu, kun noudatte lähetystänne Postin tai Matkahuollon toimipisteestä. Posti- ja Bussiennakkomaksu on Postin ja Matkahuollon perimä rahoituskulu.

Verkkopankki

Verkkokauppamme maksuvälittäjänä toimii Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Pay -verkkopalvelun kautta joka on integroitu verkkokauppaamme. Tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Paybyway Oy, joka välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: www.visma.fi/vismapay

Visma Pay, Paybyway Oy

Visma Payn kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Lasku ja osamaksu (Mash ja Jousto).

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Visma Pay -maksutavat