Kalkbruk 0-4 MM

22,00 €
Inkl. moms

Vit kalkbottenbruk med kornstorlek 0-4mm i 25 kg säck.

Kvantitet
Toimitusaika: 3-5 Vardagar

Kalkbruk för rappning och jämning av olika underlag både inom- och utomhus. Kalkbottenbruk används ofta för att reparera gamla plasterytor eller för att mura stenar och tegel. Kalkbruk lämpar sig för även fasader och tvättytrymmen tack vare kalkens höga pH-värde. 100 % naturprodukt och testad enligt EN 998-1.

Kalkbruket reglerar fuktigheten i rummet och mögel trivs inte på dess yta. Produkten lämpar sig väl för även personer med allergier. Skydda ömtåliga ytor som metall och glas innan du använder produkten.

Lämpliga underlag:

Trä (som är beläggda med römatta eller nät)

Sten (tegel, betong)

Block (Bauroc-, Fibo-, Columbia)

Plaster (kalk- och mineralplaster)

Halm (halmväggar)

Rö (röskivor- och mattor)

Färg: vit

Kornstorlek: 0-4 mm

Största lagertjockleken: 10 mm

Åtgång: 17 kg / m2 (när 10 mm lagertjocklek)

OBS! Kalk är frätande p.g.a sin basiska pH-värde. Se därför till att du inte får torra pulvret eller den färdigt blandade plastern i ögönen eller på huden. Skydda även andningsvägarna när du hanterar torra materialet!

Förpackningsstorlek: 25 kg (denhär lagrar vi) och som beställningsprodukter 500 kg Big-Bag och 1000 kg Big-Bag säckar. Ifall du vill beställa Big-Bag förpackningar, så tag kontakt med oss per telefon eller e-post.

Observera, att Posten har en maximumvikt på 25 kg i paketsändningar och därför kan vi inte skicka denna produkt med Posten. Det betyder att denhär produkten kan inte heller beställas med postförskott.

2820-25
7 objekt

Särskilda referenser

 

Användningen av servicen är tryggt , allt datatrafiken är skyddat.

 

Leveranser med postpaket och busspaket eller avhämtning från butiken. 

 

Konsumenter har lagligt tillrätt att returnera oanvända produkter.