Grafiitti

6,50 €
Sisältää alv:n
Grafiitti
  • Grafiitti

Grafiitin harmaa pellavaöljymaali, se perinteinen kattomaali.

pakkaus
Määrä
Toimitusaika: Tilaustuote

NCS 8400-N.

Grafiitti soveltuu erityisen hyvin raudan ja pellin maalamiseen. Maalissa käytetty pigmentti koostuu rasvaisesta mineraalipitoisesta hiilestä jota käytetään myös voiteluaineena ja lyijykynissä.

Graffiitilla maalatut pinnat saavat kauniin, jopa hieman kimmeltävän pinnan. 

Huom! Käsittelemättömälle raudalle maalatessa pitää kohde ensin pohjamaalata Ottossonin rautamönjällä joka toimii ruostesuojana. 

Esim. Peltikatto joutuu kestämään paljon erilaisia sääolosuhteita. Se altistuu UV-valolle sekä jäälle ja lumelle. Tämä aiheuttaa sen, että pellavaöljy, joka sitoo värin yhteen, hajoaa nopeasti. Mutta jos katto on maalattu grafiitilla, pitää rasvainen pigmentti värikerroksen kasassa erinomaisesti ja antaa kauniin pinnan vuosiksi eteenpäin. 

Grafiitti soveltuu tietenkin myös puulle ja muillekkin alustoille. Grafiitilla maalatut pinnat saattavat kuitenkin hinkatessa hieman värjätä, joten ota tämä huomioon maalauskohdetta mietittäessä.

Itsesyttymis-vaara: pellavaöljyiset rätit ym. huokoiset materiaalit saattavat syttyä itsestään. Kasta siis räti vesiämpäriin käytön jälkeen ja levitä ne sitten ilmavasti kuivumaan.

1924-0,1-GRAFIT
0 Tuotteet

Tilausviitteet

 

Asioiminen on turvallista, kaikki tietoliikenne on salattua.

 

Toimitustapoina nouto, postipaketti ja matkahuolto

 

Kuluttaja-asiakkailla lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.