Mustanruskea Terva

3,90 €
Sisältää alv:n

Ausonin Mustanruskea on aitoa puutervaa johon on sekoitettu mustaa sekä ruskeaa pigmenttiä. Se antaa hieman pehmeämmän sävyn kuin Ausonin Mustaterva.

pakkaus
Määrä
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Mustanruskea puuterva on kehitetty yhteistyössä Bornstein Lyckefors arkkitehtien kanssa. Mustanruskea terva on perinteinen mäntyterva, jossa on mustia ja ruskeita pigmenttejä vanhan reseptin mukaan. 

Mustanruskea puuterva antaa pinnalle mustanruskean värin, joka tulee näkyviin, kun tervan luonnollinen ruskea värisävy sirottuu auringon valossa. Tuotetta voidaan käyttää aiemmin keittomaalilla ja rautavihtrillillä käsitellylle puulle sekä käsittelemättömälle ja aikaisemmin tervatulle puulle, kuten puupaneeleille, julkisivulaudoituksille, puukatoille, aidoille ja lavakauluksille. 

Mustanruskea tunkeutuu erittäin hyvin ja se antaa puun hengittää. Se kyllästää puun hyvin ja tarjoaa erittäin hyvän vettähylkivän pinnan. 

Maalaaminen: Sekoita huolellisesti, myös silloin tällöin maalaamisen aikana.

Maalaa lämpimällä säällä. Suositeltu lämpötila yli 10 astetta. Terva on silloin juoksevampaa ja tunkeutuu paremmin puuhun. Jotta tuote tunkeutuisi paremmin höylättyyn puuhun, siihen on sekoitettava ylimääräiset 10-20% tärpättiä tai spriitä. 

Harjaa pois pöly, lika ja irtomaali. Pese pois home- ja leväkasvustot. Pinnan on oltava kuiva maalatessa. Maalaa suoraan ilman pohjamaalia. Päällemaalaus voidaan tehdä tavallisesti 1-2 vuorokauden kuluttua (säästä riippuen). Maalaa 1-2 kertaa riippuen alustan tyypistä ja siitä, onko kyseessä uusi vai aiemmin maalattu pinta. Maalausohjeita löydät osoitteesta auson.se

Huolehdi hyvästä ilmanvaihdosta. Maalaa ulkona.

Väri: Mustanruskea, matta.

Menekki: 5-8 m2 / litra kerrosta kohti, alustasta riippuen. Menekki saattaa olla 2-3 kertaa suurempi kun käsitellään hyvin kuivaa ja huokoista puuta.

Kuivumisaika: Muutamasta päivästä useampaan viikkoon riippuen säästä, puun höylätystä/höyläämättömästä pinnasta, puulajista, kerrospaksuudesta ja tervan imeytymisestä alustaan.

Ohentaminen: Tärpätti tai sprii.

Puhdistus: Tärpätti tai sprii.

Tutustu tuotteen turvallisuustiedotteeseen ennen käyttöä. Löydät sen tuotteen liitteet kohdasta.

2279-MUSRU0,1
4 Tuotteet

Tilausviitteet

ean13
7391266605980

Lataa

Auson Tervamaali

Turvallisuustiedote Ausonin tervamaaleille.

Lataa (71.37KB)

Auson tjärfärg

Säkerhetsuttryck för Ausons tjärfärger.

Lataa (71.36KB)
 

Asioiminen on turvallista, kaikki tietoliikenne on salattua.

 

Toimitustapoina nouto, postipaketti ja matkahuolto

 

Kuluttaja-asiakkailla lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.