Aurinko-oksidoitu Pellavaöljy

74,00 €
Sisältää alv:n

Aurinko-oksidoitu pellavaöljy.

Saatavana 0,1 , 0,5 & 1 L pulloissa.

pakkaus
Määrä
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Aurinko-oksidoitu pellavaöljy on erityistuote, jota valmistetaan kaatamalla raakaa pellavaöljyä suuriin astioihin ulkona ja sen annetaan seistä auringonvalon ja hapen vaikutuksen alaisena. Prosessi on pitkä, n. 3-4 kuukautta, minkä jälkeen pellavaöljy valkaistaan ja sakeutetaan hapettamalla.

Tämä menetelmä on perinteinen tapa valmistaa paksua pellavaöljyä. Aurinko-oksidoitu pellavaöljy on taidemaalauksissa ja vanhemmissa käsityömaalauksissa käytetty tuote. Tällä öljyllä on erittäin hyvä kuivumis- ja kiilto-ominaisuus, sekä hyvä UV-valon kesto.

Aurinkohapetetun pellavaöljyn käyttöalue on Ottossonin taiteilijamaalien välineenä maalin kuivumis- ja kiilto-ominaisuuksien parantamisessa. Sitä voidaan myös yhdistää pellavaöljymaaleihin pinnan viimeiseen sivelyyn, luomaan syvempi kiilto. Suosittelemme sitä tummemmille värisävyille, jotka saavat tuotteen ansiota kauniin syvän kiillon. Lisää tuotetta maaliin n. 10-15 tilavuusprosenttia.

HUOM! Jos sekoitat tuotetta valkoisiin tai vaaleanharmaisiin sävyihin, saattaa väri sakeutua.

VAROITUS! Itsesyttymis vaara: rätit ym. huokoiset materiaalit, joissa on pellavaöljyä, voivat syttyä itsekseen. Upota siis käyttämäsi rätit veteen käytön jälkeen ja levitä ilmavaan paikkaan kuivumaan.

2215-0,5
1 Tuote

Tilausviitteet

 

Asioiminen on turvallista, kaikki tietoliikenne on salattua.

 

Toimitustapoina nouto, postipaketti ja matkahuolto

 

Kuluttaja-asiakkailla lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.