Bio Impression öljyvernissa

24,00 €
Sisältää alv:n

Bioimpression öljylakka.

pakkaus
Määrä
Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Bio Impression on syvälle tunkeutuva, nopeasti kuivuva ja kosteudelta suojaava luonnollinen öljylakka, joka koostuu pellavaöljystä, riisinöljystä, palmuöljystä, sitruunaöljystä ja aloesta. Se tarttuu erinomaisesti kaikkiin koviin, hartsisiin ja rasvaisiin puihin.

Puupintojen tulee olla puhtaita ja rasvattomia, pinnan tulee mieluiten olla vasta hiottu. Puun kosteuspitoisuus ei saa olla yli 14%. Bio impressionia sivellään vähintään 2 kerrosta sisätiloissa ja 3-5 kerrosta ulkona.

Pintakäsittely bioimpressiolla puolimatan ulkonäön saavuttamiseksi (silkkikiilto):

Saadaksesi "öljytyn ulkonäön" pinnalle, levitä bioimpression reilusti Scotch-Brite tyyppisellä sienellä. Anna öljyn liota 15-20min. Varmista että koko pinta pidetään "märkänä" tänä aikana. Pyyhi sitten pinta niin, että kaikki kiiltävät tahrat katoavat.

Seuraava kerros levitetään 8 tunnin kuluttua. Pyyhkiminen voidaan sitten suorittaa 1-5min kuluttua.

Jos pinta altistuu auringolle tai sateelle, toista tämä toimenpide 5-10 kertaa. Sisätiloissa 1-4 kerrosta riittää normaalissa kosteuskuormitteessa.

Huolto:

Pintojen, joita on käsitelty edellä olevan ohjeen mukaisesti, kunto tarkistetaan vuosittain. Jos pinta alkaa himmetä tai harmahtua, hio tai pese tehokkaalla puhdistusaineella kunnollisella jälkihuuhtelulla. Levitä sitten 2 kerrosta bio impressionia. Paljaat pinnat jotka on käsitelty alle 3 kerroksella, pitää öljytä uudelleen 1-2 vuoden kuluttua.

Pellavaöljymaalilla maalatut pinnat voidaan ylläpitää Bio Impression tuotteella. Maali säilyttää pinnan ja kiillon pidemmän aikaa tällä "lakalla". Suosittelemme ohutta kerrosta jokaisella huoltokerralla.

HUOM! Itsesyttymis vaara: rätit ym. huokoiset materiaalit, joissa on pellavaöljyä, voivat syttyä itsekseen. Upota siis käyttämäsi rätit veteen käytön jälkeen ja levitä ilmavaan paikkaan kuivumaan.

2273-0,5
2 Tuotteet

Tilausviitteet

 

Asioiminen on turvallista, kaikki tietoliikenne on salattua.

 

Toimitustapoina nouto, postipaketti ja matkahuolto

 

Kuluttaja-asiakkailla lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.