Bio Impression

28,00 €
Sisältää alv:n

Bioimpression öljylakka.

pakkaus
Määrä
Varastossa Toimitus: 3-5 Arkipäivää

Bio Impression on syvälle tunkeutuva, nopeasti kuivuva ja kosteutta suojaava luonnollinen öljylakka, joka koostuu pellavaöljystä, riisinöljystä, palmuöljystä, sitruunaöljystä ja aloesta. Se tarttuu erinomaisesti kaikkiin koviin, hartsisiin ja rasvaisiin puihin.

Puupintojen tulee olla puhtaita ja rasvattomia, mieluiten pinnan tulee olla vasta hiottu. Puun kosteuspitoisuus ei saa olla yli 14%. Biovaikutelmalevitetään vähintään 2 kerrosta sisätiloissa ja 3-5 kerrosta ulkona.

Pintakäsittely bioimpressiolla puolimatan ulkonäön saavuttamiseksi (silkkikiilto):

Saadaksesi "öljyttyä ulkonäköä", levitä bioimpression sujuvasti Scotch-Brite tyyppisellä sienellä. Anna öljyn liota 15-20min. Varmista että koko pinta pidetään "märkänä" tänä aikana. Pyyhi sitten pinta niin, että kaikki kiiltävät tahrat katoavat.

Seuraava kerros levitetään 8 tunnin kuluttua. Pyyhkiminen voidaan sitten suorittaa 1-5min kuluttua.

Jos pinta altistuu auringolle tai sateelle, toista tämä toimenpide 5-10 kertaa. Sisätiloissa 1-4 kerrosta riittää normaalissa kosteuskuormitteessa.

Huolto:

Pintojen, joita on käsitelty edellä olevan ohjeen mukaisesti, kunto tarkistetaan vuosittain. Jos pinta alkaa himmetä tai harmahtua, hio hiekkaliinalla tai pese tehokkaalla puhdistusaineella kunnollisella jälkihuuhtelulla. Levitä sitten 2 kerrosta biovaikutusta. Paljaat pinnat jotka on käsitelty alle 3 kerroksella, pitää öljytä uudelleen 1-2 vuoden kuluttua.

Pellavaöljymaalilla maalatut pinnat voidaan ylläpitää Bio Impression tuotteella. Maali säilyttää pinnan ja kiillon pidemmän aikaa tällä "lakalla". Suosittelemme ohuita kerroksia jokaiseen hultoon.

2273-0,5
4 Tuotteet

Tilausviitteet

 

Asioiminen on turvallista, kaikki tietoliikenne on salattua.

 

Toimitustapoina nouto, postipaketti ja matkahuolto

 

Kuluttaja-asiakkailla lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.